Blog: bieden op een huis met meerdere geïnteresseerden

Blog: bieden op een huis met meerdere geïnteresseerden

Hoera, je hebt je droomhuis gevonden! Nee, dat droomhuis bemachtigen is nog niet zo makkelijk. Bieden op een huis doe je tegenwoordig vaak met meerdere geïnteresseerden en is dus geen koud kunstje te noemen. Maar met de juiste tactiek – het Hypotheekbelofterapport – sta jij vooraan in de rij van geïnteresseerde partijen. Die populaire woning komt hierdoor een stuk dichterbij.

Bieden met het Hypotheekbelofterapport op zak
Het Hypotheekbelofterapport biedt jou en de verkopende partij zekerheid bij het uitbrengen van een bod. Zo had ik laatst een stel die een woning zochten in Utrecht. Maar zoals je misschien wel weet is het ook daar nog niet zo makkelijk om een woning te kopen. Ze zijn meerdere keren een huis misgelopen omdat anderen ze voor waren. Ze hadden iets nodig om meer zekerheid aan de verkopende partij te bieden zodat ze een voorsprong hadden op andere geïnteresseerden. Dit hebben wij ze kunnen bieden door middel van het Hypotheekbelofterapport. Toen ze weer een geschikt huis vonden konden ze een bod doen met de onderbouwing van het Hypotheekbelofterapport. Dit gaf de verkopers genoeg vertrouwen om de woning aan hen te verkopen. Zogezegd, zo gedaan: bieden op een huis met meerdere geïnteresseerden is met de juiste tool een stuk makkelijker.

Een bod doen met meer zekerheid
In het Hypotheekbelofterapport berekenen we hoeveel jij kunt lenen. Zo weet je in welke prijsklasse je op zoek kunt naar een nieuwe woning. Ook als je al een woning op het oog hebt, geeft het rapport je een sterke onderhandelingspositie. Je geeft de verkopende partij namelijk de zekerheid dat je het huis kunt betalen. Snel en slim!

Klik hier voor meer informatie over De Hypotheekbelofte.

Groeten Annette

Annette Klein is Casemanager bij De Hypotheekbelofte.